„Бог је желео да Трамп постане председник“, убеђена је његова бивша сарадница

„Волим председника“, рекла је доскорашња портпаролка Беле куће, Сара Сандерс, кад је објавила да одлази са функције на којој је била две године.

Сара Сандерс ће Вашингтон заменити родним Арканзасом, али шта ће радити није познато, једино се зна да ће и даље безрезервно подржавати председника Трампа.

„Наставићу да будем једна од најгласнијих и најоданијих поборница председника и његове агенде. Знам да ће он имати још шест невероватних година“, убеђена је Сара.

Одана по сваку цену била је откада је први пут стала за говорницу у Белој кући, пошто је њен шеф, Шон Спајсер, отишао с те позиције.

Иза ње ће остати контроверзна оставштина. Рекордна 94 дана није одржала конференцију за новинаре, јер је Трамп одлучио да сам комуницира са новинарима. Осим тога, доказано је да је отворено и небројено пута лагала за њега.

Супротно природи њене функције, њена публика, тврде критичари, није била америчка јавност и остатак света, него само једна једина особа, сам председник Трамп.

С обзиром на то, кад је објављено да одлази, многи су са олакшањем одахнули, мада се још не зна ко ће је наследити и хоће ли неко уопште бити именован на ту функцију.

Сара Сандерс, ћерка бившег гувернера Арканзаса, Мајка Хакабија, мајка троје деце, била је трећа жена у историји на том положају. Једна је од ретких људи из његове кампање са којима Трамп још увек сарађује, пошто се са већином разишао и то у много случајева веома ружно. Њени изливи оданости Трампу нису били реткост.

„Бог је желео да Доналд Трамп постане председник“, рекла је у јануару ове године. Није презала да појачава Трампове нападе на медије или пак, да лаже.

Истражитељима који су сарађивали у истрази Роберта Малера о потенцијаној сарадњи Трампове кампање с Русијом, с циљем утицаја на исход америчких председничких избора, признала је да је лагала кад је тврдила да је већина агената ФБИ-ја подржала Трампову одлуку да отпусти њиховог директора Џејмса Комија јер је он, наводно, изгубио њихово поверење. То је била, признала је, омашка изречена у узаврелом тренутку.

Председник Трамп је имао много речи хвале за њу када је објављено да одлази.

„Кад бисмо могли да је натерамо да се кандидује за гувернерку Арканзаса, мислим да би прошла врло добро. Покушавам да је наговорим. Она је врло посебна особа, врло добра, добра жена. Била је супер, има толико срце, снажна је, али с великим, великим срцем и желим да јој захвалим на изванредном послу“, рекао је Трамп упутивши јој пољубац.

Једва успевајући да се не заплаче, Сандерсова је признала да јој је ово највећа част коју је доживела у животу.

„Волела сам сваки минут, чак и оне тешке. Ово је било заиста посебно искуство и једино којег се могу сетити, а да га мало превазилази, је чињеница да сам мајка“, нагласила је Сара Сандерс, додајући да ће сада моћи са своје троје чудесне деце да провoди више времена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво