Трамп: Моја посета је најзабавнија ствар за краљицу од 1994. године

Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је његова посета енглеској краљици Елизабети Другој, најзабавнија ствар за њу у последњих 25 година.

Од 1994. године, краљица Елизабета је обележила „златни“ и „дијамантски“ јубилеј, посетила разне континенте, славила венчања својих унука и рођења бројних праунука те се срела с бројним лидерима. 

Али, према председнику Трампу, њено величанство се никада није забавило као за време његове посете прошле недеље, пише британски Мирор.

„Имамо одличан однос, смејали смо се и забављали. Њени људи кажу да се није толико забавила за 25 година. Тада сам био критикован због тога што су рекли да се превише забављамо“, изјавио је Трамп за емисију "Фокс енд френдс", Фокс њуза у телефонском интервјуу. 

Председник Америке је уживао у посети краљици са својом породицом.

Доналд Трамп и прва дама САД, били су прошле седмице гости деведесеттрогодишње краљице а део посете била је и вечера у Бакингемској палати.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво