Лена Ковачевић: Одувек сам сањала наступ у Ботаничкој башти

Нова београдска манифестација "Wine Garden" одржава се 15. и 16. јуна у прелепом амбијенту Ботаничке баште. На програму је и наступ Лене Ковачевић.

„Толико ме је обрадовао тај позив, јер сам ја годинама маштала о Ботаничкој башти. Не о било којој башти, већ баш о Ботаничкој башти и о том концерту“, рекла је Лена гостујући у Београдској хроници.

Певачица каже да је за њу била прелепа вест када је чула да ће се "Wine Garden" одржати баш у том амбијенту, и да се нада, да ће на дан њеног наступа, 15. јуна, бити лепо време.

Посетиоци манифестације ће, уз купљену улазницу, добити наруквице које ће им омогућити повратак на концерте; 16. јуна наступа Марко Луис.

Иначе, врата Ботаничке баште ће за посетиоце бити отворена од 14 до 22 сата.

„То је један гастрономски викенд где имамо дегустацију вина и сирева. Чини ми се да је "Wine Garden" по томе посебан што, поред забаве и анимације, као врхунац, имате два концерта“, каже певачица.

Лена додаје да је ускоро очекују концерти у Немачкој са симфонијским оркестром, чему се врло радује, као и наступ у Котору 5. јула, са „Биг бендом“ РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво