Син емиратског шеика усред скандала са неплаћеним рачуном у Дубровнику

После луде ноћи у једном дубровачком клубу, рачун од 50.000 евра умало да остане неплаћен. Иако непотврђени детаљи стидљиво допиру до јавности, хрватски медији извештавају да су неки чланови свите емиратског принца, сина шеика Хамдана бин Заједа ел Нахјана, били на трежњењу у полицијској станици након неспоразума око тога ко треба да плати попијено пиће. Амасада УАЕ демантовала је наводе хрватских медија.

Случај „Шеик“ претходних дана у жижи је дубровачке јавности, нарочито због тога што у медијима нема много детаља.

Луксузна јахта "Yас" дуга 141 метар допловила је у грушку луку из Тивта. Хрватски медиј известили су о доласку јахте чији је власник шеик Хамдан бин Зајед ел Нахјан, а коју користи и његов син Мохамед бин Салман, пише Дубровачки дневник.

Убрзо по пристајању у Груж, екипа с јахте похитала је у „Ревелин“ – популарни диско клуб у старом делу града.

Током вечери један од чланова ВИП групе частио је згодне хостесе скупим шампањцем, а друштво принца Мохамеда попило је литре алкохола пре него што је дошао рачун од 50.000 евра.

Како неименовани извор открива дубровачком листу, један из друштва који је требало да регулише рачун одбио је да плати пиће које су попиле хостесе па се ускоро на лицу места појавила редарска служба, а потом и полиција.

Полиција је млађег мушкарца привела у полицијску станицу, а он је потом уз помоћ других гостију платио рачун који је премашивао 375.000 куна (око 50.500 евра). 

Након отрежњења и шока приведени и још неколико особа из принчеве свите схватили су да су наведени износ и наручили, али и попили.

Ни из полиције, нити из поменутог клуба нису потврђене информације до којих је дошао Дубровачки дневник.

Наиме, пословна политика тог клуба предвиђа неоглашавање по питању ВИП особа без њиховог пристанка, пише Дубровачки дневник.

Угоститељски објекат познатим особама које долазе у Дубровник пружа заштиту приватности и нуди пријатну атмосферу без фотографа и обожавалаца.

Амбасада Уједињених Арапских Емирата у Београду и дубровачки клуб су демантовали вест хрватских медија да је шеик Хамдан бин Зајед ел Нахјан боравио у Дубровнику. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво