Плавуши са финала „Лиге шампиона“ враћен профил на „Инстаграму“

Модел Кинзи Волански остаће упамћена по утрчавању на терен током овогодишњег финала „Лиге шампиона“ – потез којим је добила више од два милиона пратилаца на свом „Инстаграм“ профилу.

Ти пратиоци, међутим, нису могли да уживају и њеним чарима одмах, пошто јој је налог на Инстаграму био суспендован, али сада Кинзи поново има пуну контролу над њим.

Од 300.000 пратилаца пре финала између Ливерпула и Тотенхема, лепа плавуша, позната и као девојка популарног јутјубера Виталија Здоровецког, сада се приближава бројци од три милиона пратилаца на Инстаграму.

Осим што је до краја искористила својих пет минута славе, за око је запала и неким играчима чију је утакмицу прекинула, који су јој се јављали после утакмице. Она тврди да није знала о коме се ради док није прегледала њихове профиле.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво