Пит Дохерти наставио са скандалима у Немачкој

Тек што се „слегла прашина" после инцидента када је на фестивалу у Минхену прошле недеље запевао „нацистичку" строфу немачке химне, Пит Дохерти је изазвао нови скандал. Певач је ухапшен зато што је наводно бацио чашу и разбио прозор паркираног аутомобила.

Музичар Пит Дохерти ухапшен је у Немачкој јер је наводно разбио прозор на аутомобилу.

Дохерти (30) је бацио чашу на возило, паркирано испред бара „Тринктојфел" у Кројцбергу у Берлину у суботу ујутро, а нешто касније био је приведен због изазивања материјалне штете.

Како је неименовани извор открио за немачки лист „Билд", „Пит је испијао жестока пића и стално се распитивао где може да набави кокаин."

Дохерти је из притвора пуштен без подизања оптужнице.

Прошле седмице, певач је на музичком фестивалу у Минхену, директно преношеном на Баварском радију, почео да пева строфу немачке химне која се повезује са нацистичким режимом.

Такав поступак публика је „наградила" звиждуцима, а водитељи програма су певача замолили да прекине наступ.

Дохерти се касније извинио, објашњавајући да није био најбоље упућен у ситуацију.

Певач бенда „Бејбишемблс", који је био у вези са манекенком Кејт Мос, још раније је „зарадио" репутацију „скандал-мајстора".

Наиме, Дохерти је више пута био хапшен због поседовања наркотика и прекршаја које је чинио под утицајем дроге, а последњи пут је био приведен пре месец дана у Швајцарској, јер је наводно узимао дрогу у тоалету на аеродрому.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи