Моби се извинио Натали Портман због „неприкладних изјава“

Амерички музичар Моби извинио се глумици Натали Портман након препирке око његових тврдњи да су пре 20 година наводно били у вези.

Продуцент је на Инстаграму написао да су критике на рачун навода које је изнео у недавно објављеној аутобиографији Онда се растурило (Then It Fell Apart) „валидне“.

Моби је написао да је требало да се понаша „одговорније и са више поштовања“ према глумици када су се упознали у младости.

Натали Портман негирала је раније ове недеље да се као тинејџерка виђала са Мобијем и његово понашање назвала „неприкладним“, преноси Би-Би-Си.

„Био сам ћелави пијанац, а Натали Портман је била прелепа филмска звезда. Али била је у мојој гардероби и флертовала са мном“, написао је Моби описујући сусрет из 2001. године када га је наводно Натали Портман позвала на састанак након наступа. Рекао је и да су били у краткој романтичној вези.

Међутим, 37-годишња глумица је рекла да је опис њиховог односа нетачан и Мобија назвала „језивом особом“ која је прекорачила границе.

Оскаровка, која је једна од водећих личности у покрету против сексуалног узнемиравања Време је истекло (Time's Up), рекла је и да Мобијева књига садржи неколико „чињеничних грешака и измишљених навода“.

Моби је написао на Инстаграму да је схватио, након неколико дана, да су многобројне критике које су му упућене биле ваљане.

Рекао је да је „заиста било безобзирно“ од њега што није унапред обавестио Портманову и друге особе о томе да је писао о њима у мемоарима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво