Емисија о женама НБА звезда

Од марта наредне године на телевизији VH1 ријалити шоу „Жене кошаркаша", у којем ће садашње и бивше супруге и девојке професионалних кошаркаша приказивати два лица њиховог положаја: са једне стране луксуз и живот „на високој нози", а са друге сталну раздвојеност и љубомору...

Телевизија VH1 емитоваће почетком следеће године ријалити серију о животу супруга и девојака кошаркаша НБА лиге.

Ова телевизија је саопштила да ће емисија „Жене кошаркаша" илустровати добре стране живота партнерки НБА играча - велике куће, скупу одећу и накит - али и лоше ствари, односно бригу да ли су им мужеви верни за време честог одсуствовања од куће.

Извршни продуцент шоуа биће жена Шејкила О'Нила, Шони, која је прошлог месеца, после седам година брака, поднела захтев за развод и као разлог навела непремостиве разлике.

„Пошто сам била у друштву тих изузетних жена низ година, схватила сам да иза сваке НБА звезде стоји жена, која мора издржати јединствене изазове, односно бити у браку и са кошарком, а не само са играчем", објаснила је Шони О'Нил.

У емисији ће се појавити шест садашњих и бивших „лепших половина" познатих кошаркаша, а међу њима и Меша О'Нил, (супруга Џермејна О'Нила, из "Мајами хита"), Евелин Лозада (бивша вереница Ентоана Вокера, некадашње звезде "Бостон селтикса") и Фејт Рејн (девојка Јудониса Хаслема, такође из Мајамија).

Најављено је да ће једна од јунакиња серије бити и Ројс Рид, бивша „чирлидерсица" Орландо Меџика, која има двогодишњег сина са Двајтом Хауардом.

Присуство Ројс Рид у „Женама кошаркаша" биће посебно интересантно, јер је њој суд недавно забранио да у било којој форми помиње Хауардово име или надимак.

До забране је дошло после њених „жалопојки" на Интернету и интервјуу телевизији И-Ес-Пи-Ен о томе како је Двајт „ништарија од оца".

Прва епизода новог ријалити шоуа биће емитована 15. марта.

број коментара 0 пошаљи коментар