Краљица Елизабета Друга запошљава сарадника за друштвене мреже

За оне који знају како да направе савршен пост на „Инстаграму“ или напишу убојити твит, указала се прилика из снова у тиму за односе са јавношћу Британске краљевске породице.

Британска краљевска породица је на свом интернет порталу расписала конкурс за ново радно место у сектору за дигиталне комуникације. Тражи се службеник који ће пронаћи „иновативна решења у адекватном представљању Краљице у очима јавности и на светској позорници“, стоји у огласу.

Кандидат ће морати да прати државне посете, истражује и пише чаланке и управља дигиталним платформама, за плату од око 38.000 долара месечно, у зависности од радног искуства.

Другим речима, мораће да ажурира налог краљице Елизабете Друге на Инстаграму и Твитеру.

„Без обзира да ли се ради о државној посети, церемонији доделе награда или неком другом краљевском ангажману, треба се побринути да наши дигитални канали буду занимљиви и да допиру до великог броја људи“, наводи се у опису посла. 

Бакингемска палата тражи иновативне и креативне кандидате са претходним искуством у овим областима. Осим тога морају умети добро да пишу, фотографишу, а пожељно је и да умеју да снимају видео прилоге.

Ово намештење нуди и бројне погодности. Бесплатан ручак и 33 дана годишњег одмора. Посао се обавља у Бакингемској палати.

Прву објаву на Инстаграму Елизабета Друга је имала у марту ове године, приликом посете Музеју науке у Лондону, који је објављен на налогу краљевске породице.

„Данас сам посетила Музеј науке у жељи да истражим писмо из Краљевског архива које је 1843. године написао мој пра-пра-деда Принц Алберт“, написала је Краљица.

Британска краљевска породица има милионе пратилаца на својим налозима на друштвеним мрежама Инстаграм, Фејсбук и Твитер. Очигледно да је Краљица одлучила да ојача своју позицију на овим платформама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво