Меган Маркл родила дечака

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл и њен супруг принц Хари постали су родитељи. Још се не зна како ће се дечак звати.

Краљевска породица добила је још једног члана. Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл родила је дечака, преноси Ројтерс.

Прво дете војводе и војвоткиње од Сасекса је седмо у реду за британски трон.

Бројни светски медији су иначе раније спекулисали да ће се бивша глумица породити у „кућном амбијенту“ и да пар неће, како традиција налаже, бебу показати јавности убрзо после порођаја. Нагађања су сада и потврђена.

Из Палате је саопштено да је дечак, тежак три килограма и двеста грама, рођен јутрос у 5.26. Принц Хари је присуствовао порођају.

„Било је невероватно! Као што сам већ рекао, јако сам поносан на супругу. Као сваки отац и родитељ, и ја мислим да је моја беба посебна, моје дете, умро бих за њега“, рекао је принц новинарима уз осмех. Додао је и да још нису одлучили како ће се дечак звати.

У објави на налогу на Инстаграму познатог пара, наводе се речи захвалности јавности на подршци и показаном интересовању, а саопштено је и да су мама и дечак добро.

Додаје се да ће остали детаљи бити подељени у наредним данима, када ће и пар са сином први пут изаћи у јавност.

За разлику од Харијевог брата, принца Вилијама и његове супруге Кејт, који су, скоро одмах после порођаја, са својом децом позирали грађанима и фото-репортерима испред болнице, Меган и Хари ће фотографисање обавити тек за неколико дана и то у просторијама замка Виндзор.

Жеље и честитке 

Унук краљице Елизабете и син принца Чарлса и покојне принцезе Дајане – Хари, и америчка, сада бивша глумица Меган венчали су се прошле године у мају. 

Честитке родитељима пристижу са свих страна. Премијерка Тереза Меј им је пожелела „пуно среће и све најбоље“ преко налога на Твитеру.

Отац Меган Маркл, Томас Маркл, рекао је за Сан, да је поносан што је његов унук рођен у британској краљевској породици. „Сигуран сам да ће одрасти и служити Круни и народу Британије са чашћу, милошћу и достојанствено. Нека га бог благослови, желим му здравље и срећу. Честитам мојој драгој кћери, војвоткињи Меган и принцу Харију. Нека бог чува краљицу“, рекао је Томас Маркл. 

Када је реч о избору кума за новорођенче, већ круже гласине да ће то бити холивудски глумац Џорџ Клуни, пренео је портал Дејли мејл.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво