Хенксове тајне за добар брак – љубав, подршка и не пре 30!

Амерички глумац Том Хенкс је 31 годину у срећном браку с глумицом Ритом Вилсон, а тим поводом одлучио је да открије шест ствари које су предуслов срећног брака.

Том и Рита су се упознали 1985. године за време снимања филма Волонтеризам у којем су глумили заљубљени пар. Том је био у браку и имао је двоје деце, а Рита је била верена.

Међутим, заљубили су се на први поглед, три године су се тајно виђали, а онда се Хенкс развео и запросио Риту.

Хенкс каже да је први брак склопио импулсивно, да је био млад и да није размишљао. Истиче да се мора добро размислити и свесно одлучити да ли се жели и да ли је неко спреман за брачну заједницу, а саветује да се не ступи у брак пре 30. године.

Други савет славног глумца јесте да се партнеру изађе у сусрет, чак и у најкритичнијим ситуацијама. Хенк је католик, а Рита је припадница грчке православне цркве. С обзиром на то да је знао колико је Рити важна религија, одлучио је да промени своју вероисповест.

„Жртвовао сам се због своје супруге. Рита има грчке корене и припадница је православне вероисповести, док сам ја био католик. Поштујем њену породицу, па сам одлучио да пређем у православље“, појаснио је познати глумац.

Један од кључних услова срећог брака је подршка. Током година које су провели заједно проживели су много, али увек су подржавали једно друго, пренео је портал Кликс.

„Овде сам захваљујући жени која ми сваки дан показује шта значи љубав“, рекао је Хенкс 1994. године када је добио првог Оскара.

Рита је 2015. године открила да има рак дојке. Иако је страховала како ће се то одразити на њихов брак, Хенкс се потрудио да јој пружи још више љубави и подршке.

„Све што могу да урадим јесте да се дубоко наклоним својој жени због њене огромне храбрости“, рекао је тада Том, а Рита је срећом успешно победила опаку болест.

Популарни глумац саветује и да се свом партнеру чине мале и лепе ствари.

„Моја супруга је моја љубавница, везани смо на начин који превазилази реч жена, девојка или мајка. Не могу замислити живот без ње. Често јој остављам поруке на телефону или у кухињи, куцам поруке на писаћим машинама које годинама скупљам, пожелим јој диван дан и слично. Осим тога, фотографишем све око себе када није поред мене и шаљем јој фотографије. Мислим да јој се то свиђа“, испричао је Хенкс.

Тврди да је веома важно неговати заједничке навике и волети свог партнера без обзира на све.

„Ова жена ме воли кад сам дебео и кад сам мршав. Воли ме кад сам ћелав и воли ме кад имам косу. Ова жена ме воли, ја то знам. Због тога сам срећан човек“, рекао је Хенкс.

Сматра да је најважнија ствар, која је предуслов срећног брака, ипак пронаћи праву особу.

„Тајна је у томе што сам ожењен правом женом. Имао сам срећу да оженим дивну Риту Вилсон“, нагласио је више пута Хенкс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво