Роналдо за католички Ускрс у Дубровнику?

Португалски фудбалер, светски познати спортиста Кристијано Роналдо, стигао је у Дубровник, где би требало да проведе Ускрс по Грегоријанском календару.

Неколико сати после завршетка утакмице против Фиорентине у 33. колу Серије А, и победом од 2:, којом је његов Јувентус постао по осми пут узастопно, а укупно 37. пут првак Италије, португалски фудбалер Кристијано Роналдо је приватним авионом слетео у Дубровник. 

„Дубровачки вјесник“, који има и непотврђену информацију да би Роналдо требало да Ускрс по Грегоријанском календару проведе у Дубровнику, а можда ће остати и дан дуже.

Иначе, Роналдо је освајањем титуле са Јувентусом постао први играч у историји који је тријумфовао у првенствима Енглеске, Шпаније и Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво