Роберт де Ниро назвао Доналда Трампа неоствареним гангстером

Амерички глумац, режисер и продуцент Роберт де Ниро поново је критиковао америчког председника Доналда Трaмпа назвавши га „тоталним губитником“ и „неоствареним гангстером“.

На прошлогодишњој церемонији доделе награда  "Tony awards", познати глумац изнео је своје мишљење о америчком председнику, поручивши му, да је његов IQ врло низак.

Де Ниро је током наступа на Late Showu са Стефаном Колбертом нагласио како је покушао Трaмпу да пружи шансу, после избора за председника, али да се тип показао као тотални губитник.

Де Ниро је један од најцењенијих глумаца своје генерације, који је освојио два Оскара. Ускоро се враћа у гангстерски жанр са филмом The Irishman, на Нетфлиxу, који ће га поновно ујединити с режисером Мартином Скорсезеом.

Када је Колберт упитао де Нира зашто је публика толико заљубљена у гангстерски жанр, глумац је истакао да људи воле одметнички тип, осим што сада имамо белог гангстера у Белој кући.

Чак и гангстери имају морал и имају етику. Они имају своје кодове и зна се кад некоме дају реч. Све што имате је ваша реч. Овај тип, чак и не зна што то значи, истакао је глумац. 

„Мислио сам да ће он као њујорчанин разумети различитости једног града, али он је гори него што се мислило. Штета је. То је лоше за ову земљу“, рекао је  де Ниро за Гардијан.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво