Ким Кардашијан добила прву понуду за посао у адвокатској канцеларији

Ријалити звезда Ким Кардашијан, иако тек сада изучава право, већ има понуду за почетак адвокатске каријере.

Роберт Шапиро, добар пријатељ покојног оца познате старлете, рекао је да Ким поседује све што један добар адвокат треба да има, и да су јој врата његове адвокатске канцеларије отворена, одмах пошто положи правосудни испит.

Шапиро је познати адвокат, који је блиско је сарађивао са покојним оцем старлете – Робертом Кардашијаном и то на суђењу за убиство О Џеј Симпсону, преноси портал tmz.com.

„Ким је до сада направила невероватно успешан бизнис и без искуства у адвокатури. Сада је само небо граница за њу, сада, када је озбиљно почела да изучава право“, рекао је Шапиро.

Појаснио је да је пред Ким дуг, напоран пут, да је неуспех могућ, али да се нада да ће она успети у свом науму.

Кардашијанова је увек била заинтересована за кривично право, а њен отац Роберт, који је преминуо 2003. године, био је славни амерички адвокат.

Ким редовно обавештава своје обожатеље о напретку у учењу, делећи утиске и фотографије на друштвеним мрежама.

Иначе, Ким учи 18 сати недељно, ближи се крају прве године студирања, а правосудни испит жели да положи до 2022. године. Изјавила је да је свакодневно дружење са бројним књигама и уџбеницима мало пореметило њен породични живот.

„Током наредне четири године, потребно је да учим најмање 18 сати недељно. Осим тога, редовно имам писмене и усмене тестове“, рекла је Ким, одлучна у својој намери.

Наравно, лепа старлета нашла се на мети критичара који тврде да ће Ким завршити адвокатуру само због тога што је позната и има пара.

На такве опаске, Ким је одговорила: „Желела бих да људи схвате да не треба да допусте да било шта угрози испуњење њихових снова и циљева. Само треба да зацртају себи пут до циља, и крену, као што сам ја то урадила“, саветује Ким.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво