За безбедност Марка Закерберга 22 милиона долара

Компанија „Фејсбук“ је током прошле године потрошила 22 милиона долара, за додатне трошкове осигурања свог оснивача, Марка Закерберга.

Како је саопштила компанија „Фејсбук", Марк је синоним за компанију, па се негативно мишљење о компанији повезује и са њим, преноси Си-Ен-Ен.

Закерберг, као и многи богати извршни директори, добија службену плату од 1 долар годишње, а током прошле године он није примао бонусе и награде за деонице.

Трошкови за сигурност оснивача „Фејсбука“, су износили 22,6 милиона долара на годишњем нивоу, што је 9,1 милиона долара више него за претходну годину.  

На трошкове приватног авиона потрошено је 2,6 милиона долара.

„Закерберг је један од најпрепознатљивијих извршних директора на свету.

То је резултат велике базе наших корисника, и наше континуиране изложености глобалној медијској, законодавној и регулаторној пажњи“,наводи се из компаније „Фејсбук“.

Пошто је Cambridge Analytica  прикупљала личне податке милиона корисника Фејсбука без њиховог пристанка, компанија „Фејсбук", нашла се на удару критика.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво