Сузан Бојл у Белој кући?

„Шкотски славуј" Сузан Бојл постала је радо виђен гост у „високим круговима" - најављено је да ће бити позвана у Белу кућу да пева на рођенданском слављу Мишел Обаме.

Певачица Сузан Бојл, која је светску славу стекла такмичећи се у ТВ емисији „Британија има таленат", биће позвана у Белу кућу да пева на рођендану прве даме САД Мишел Обаме, пренео је часопис "ОК!".

Маестрално извођење композиције "I Dreamed A Dream" донело јој обожаваоце из целог света, а међу њима су и чланови породице Обама, који су одлучили да је позову да пева 17. јануара на прослави 46. рођендана председникове супруге „пред ужим кругом гостију".

Виши службеник Беле куће изјавио је „Сандеј ескпресу" да ће то „заправо бити двоструко славље, пошто ће три дана касније бити обележена прва годишњица председниковог ступања на дужност".

„Очекујем да у веома блиској будућности Сузан Бојл добије званичну позивницу. Председник и прва дама апсолутно обожавају њен глас и биће пресрећни ако она прихвати позив", навео је представник Беле куће.

Дебитантски албум Сузан Бојл (48) "I Dreamed A Dream" постао је хит и у Великој Британији и САД и већ у првој недељи стигао на врх топ листа најпродаванијих ЦД-ова у тим земљама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво