Сузан Бојл у Белој кући?

„Шкотски славуј" Сузан Бојл постала је радо виђен гост у „високим круговима" - најављено је да ће бити позвана у Белу кућу да пева на рођенданском слављу Мишел Обаме.

Певачица Сузан Бојл, која је светску славу стекла такмичећи се у ТВ емисији „Британија има таленат", биће позвана у Белу кућу да пева на рођендану прве даме САД Мишел Обаме, пренео је часопис "ОК!".

Маестрално извођење композиције "I Dreamed A Dream" донело јој обожаваоце из целог света, а међу њима су и чланови породице Обама, који су одлучили да је позову да пева 17. јануара на прослави 46. рођендана председникове супруге „пред ужим кругом гостију".

Виши службеник Беле куће изјавио је „Сандеј ескпресу" да ће то „заправо бити двоструко славље, пошто ће три дана касније бити обележена прва годишњица председниковог ступања на дужност".

„Очекујем да у веома блиској будућности Сузан Бојл добије званичну позивницу. Председник и прва дама апсолутно обожавају њен глас и биће пресрећни ако она прихвати позив", навео је представник Беле куће.

Дебитантски албум Сузан Бојл (48) "I Dreamed A Dream" постао је хит и у Великој Британији и САД и већ у првој недељи стигао на врх топ листа најпродаванијих ЦД-ова у тим земљама.

број коментара 2 пошаљи коментар
(четвртак, 10. дец 2009, 20:15)
anonymous [нерегистровани]

hmm

pa i ne peva nesto

(недеља, 06. дец 2009, 19:09)
Mila [нерегистровани]

U zrelim godinama...

Zena ima zaista divan glas!!! Lepo je to sto ljudi u zrelim godinama mogu da zapocnu karijeru i pokazu umece, samo im treba pruziti priliku. Bilo bi korisno takve prilike cesce organizovati!