Ресторан „код очајне домаћице"

Звезда серије „Очајне домаћице", Ева Лонгорија Паркер, отворила је ресторан у Лас Вегасу, специјализован за латиноамеричке месне специјалитете. За разлику од већине холивудских звезда, популарна глумица признаје да обожава месо.

Америчка глумица Ева Лонгорија Паркер каже да обожава мексичку храну и једе је кад год јој се пружи прилика.

„Где год има мексичке хране, будите сигурни да ћу је ја јести", рекла је звезда серије „Очајне домаћице" магазину „Пипл" приликом отварања њеног ресторана „Бесо" (Пољубац) у Лас Вегасу.

„Мене не привлачи чоколада, нисам ја за слаткише. Ја волим месо", навела је глумица и прецизирала да је храна један од разлога што она и њен супруг, звезда кошаркашке НБА лиге Тони Паркер, често иду у Лас Вегас.

Ева Лонгорија Паркер (34) напомиње и да је веома активно учествовала у уређењу свог ресторана, специјализованог за латиноамеричке месне специјалитете.

Мешала се, како каже, у све, од декора, преко униформи особља до рецепата.

„Волим да је све по мојом контролом", закључила је популарна глумица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи