Иван Михаиловић: И као деда са штапом, најављиваћу „Војну академију 55“

Глумац Иван Михаиловић на „Беовизији“ се први пут опробао у улози водитеља. Гостујући у Београдској хроници, говорио је о наступима у иностранству, реакцији са публиком и најавио ангажман у наставку серије „Војна академија“.

Говорећи о недавном искуству вођења програма као што је Беовизија, Иван Михаиловић је рекао да му је било врло занимљиво, односно, како је упоредио, било му је као на ролеркостеру.

„Било је то забавно и феноменално искуство. Разлика водитељског посла у односу на позориште је та, што публика постоји али је слабо чујеш. У позоришту добијам аутоматску реакцију“, рекао је Михаиловић.

Млади глумац је ангажован и у представи Звездара театра – Хипноза једне љубави. Представа ће се ускоро приказати и у Канади. Глумац је иначе недавно у Канади био са представом Моја ти.

„Ја у Канади волим да играм, у Канади је публика феноменална, врло интелигентна и талентована“, каже Иван и додаје да су углавном, када се игра у дијаспори, у публици људи из наших крајева, док је са фестивалским наступима другачије – тада је, каже, публика разнолика.

„Саму представу играмо исто, али је публика другачија, као и у Србији – у сваком месту је публика другачија“, рекао је Михаиловић и додао да, због природе посла, често путује и наступа, али да не зна због чега је публика различита у зависности од тога где се комади изводе.

„Публика ме често изненади и то је феноменално јер увек откријеш нешто ново у неком новом месту“, каже Иван.

Говорећи о гостовањима, глумац се сећа да је једно од занимљивијих било гостовање у Љубљани, и то пре неколико дана.

„Тамара, моја другарица с класе је имала 30. рођендан, и била је несрећна што не слави рођендан у Београду, и што није код куће. Али, ми смо набавили тротинете и тротинетима смо обилазили Љубљану, тако да тај рођендан никад неће заборавити, а нећу ни ја“, испричао је Михаиловић.

Иван каже да у просеку игра 16 представа месечно. Када је реч о серијама, ексклузивно је најавио ангажман у наставку РТС-ове серије Војна академија 5 и шаљиво додао: „Вероватно ћу једног дана овде седети са штапом, и говорити о томе како снимамо Војну академију 55“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво