Муза Дејвида Линча, Криста Бел о београдској публици, „Твин Пиксу“ и музици

Звезда најновијег серијала „Твин Пикс“ и муза Дејвида Линча, није само фасцинантна појава, већ и таленована музичарка, глумица и модел. Криста Бел наступиће 2. априла у Џез кантини „Лисабон“ у Комбанк дворани.

Уочи наступа у Комбанк дворани, гостујући у Београдској хроници, Криста Бел говорила је о претходној посети Београду када је први пут боравила у српској престоници.

„Сећам се публике, позитивне енергије и њиховог одушевљења и размене енергије са публиком док сам наступала. То је било заиста посебно. Немам пуно времена да видим нешто у граду када сам на гостовању, али веза са градом ме повезује кроз публику. Са Београдом ме повезује топлина којом сам дочекана“, истакла је Криста.

Представила се и као глумица у великом повратку серије Твин Пикс, а о оствареној улози каже да је њен лик доживео напредак у својој каријери.

„Паралелно сам и ја доживљавала напредак у личној каријери и животу. Обоје смо ушли у неке нове светове, као и лик у серији постигла сам много тога, да и људи знају више о мени. Отворила сам нове светове у себи. То је било изузетно искуство, мистерије које се активно одвијају и још трају“, рекла је Криста.

Називају је Музом Дејвида Линча, за кога каже да је диван пријатељ који слуша саговорнике, ништа не улепшава, пријатно је разговарати са њим и сваки тренутак са њим је дар.

Криста Бел живи у Тексасу, али не живи само од музике већ има бизнис наслеђен од оца – органско гробље.

„Осећам се као обична особа, ствари око мене су створиле ту илузију, мој тата је био ексцентричан човек који је летео у балону, имао је музеј саобраћаја, старинска возила и био је мој свет. Моја мама и очух су имали студио у Тексасу где смо снимали џинглове“, испричала је уметница.

Најављени концерт је прилика за дружење са Београђанима, али је и најава новог албума, у којем је мање Дејвида Линча.

„У овом моменту имам пуно материјала, не радим обраде песама других колега, јер су песме ремек-дела аутора, поштујем музику Ени Ленокс и Нину Симон“, наводи Криста Бел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво