Највећи кубански плесач свих времена у СКЦ-у

Плесач Мајкл Фонц одржаће 30. марта у београдском Студентском културном центру четири тематске радионице. Кубански уметник ће извести перформанс на највећој регионалној салса-журци „Вива ла Салса“.

Плесни клуб Al Centro за ово пролеће спрема дуго очекивано гостовање највећег кубанског плесача свих времена Мајкла Фонца, и његове партнерке Силвије Ћапели.

Мајкл је инструктор, кореограф и плесач. Рођен је 1976. године на Куби, а знање из балета, савременог и модерног плеса, стицао је у кабареу Тропикана на Куби, који је уједно и најпознатији кабаре на свету.

Своје фантастично плесно умеће, Мајкл Фонц поделио је са публиком у два играна филма и у једној телевизијској серији.

Нашој публици је познат по улози у филму Street Dance 2, а у новом остварењу Latin Dream (2017), Фонц игра гостољубивог домаћина, који ће све тинејџерке, али и њихове маме, оставити без даха.

Плесно знање Мајкл ће поделити са београдском публиком 30. марта на плесном четворочасовном курсу. 

Сви заљубљеници плеса могу уживати, учити и вредно радити на побољшању технике плесова у којима Фонц бриљира: афро-кубану, балету, савременом плесу, џезу, хип хопу, фламенку, као и многим другим латино-америчким плесовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво