Игор Бенчина: Глумим полицајца чије је главно оружје интуиција

На РТС-у ускоро почиње емитовање неколико нових серија. У априлу се завршава снимање серије „Група“ у којој ће се, како верује глумац Игор Бенчина, кроз три приче које се преплићу, многи људи препознати.

Група је серија у којој се, осим жанрова, преплићу и друштвене групе, али су у средишту приче млади и то тинејџери. „То није класична крими-серија, већ прича из реалног живота“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, глумац Игор Бенчина.

Бенчина каже да серије које обрађују феномен криминала постају све популарније, али додаје да се Група разликује по томе што не говори о току истрага на уобичајен начин, већ је више усмерена на ликове, међу којима је и полицајац Гага, кога тумачи.

„Полицајац Гага је опсесивац у свом послу. Покушава да види неке ствари мимо службе и интуицијом покушава да продре у неке ствари“, објашњава Бенчина.

Глумац очекује да ће се многи људи препознати у серији у којој, како открива, основно оружје полицајца није пиштољ већ интуиција. Ипак најављује бројне атрактивне сцене.

„Снимио сам једну сцену без каскадера. Било је важно да се види да сам то ја! Било је безбедно и када је џип експлодирао а варнице кренуле ка мени, било је занимљиво“, испричао је глумац. 

Игор Бенчина је ангажован у још две нове РТС-ове серије, Пет и Жмурке, у којима, како каже, игра мало другачије улоге, које, за сада, не може много да открива.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара