Певач Ар Кели се предао полицији

Пошто је против њега у Илиноису подигнута оптужница по више тачака за сексуално злостављање, амерички певач Роберт Силвестер Кели, познатији као Ар Кели, предао се полицији.

Музичар који је најпознатији по песми I Believe I Can Fly оптужен је по десет тачака за сексуално злостављање, наводи лист Чикаго Сан-Тајмс, позивајући се на судске записе, а пренео је Ројтерс. 

Две жене у четвртак су изјавиле да их је Ар Кели извукао из гужве на журци након концерта у Балтимору средином деведесетих година 20. века, у време када су обе биле малолетне.

Латреса Скаф и Рошел Вошингтон рекле су на конференцији за медије у Њујорку да је Ар Кели имао сексуални однос са једном од њих док је била под утицајем марихуане и алкохола и „није могла да дâ свој пристанак“.

Скаф је рекла да је тада имала 16 година, а Вошингтон 15, пренео је АП. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво