Трамп и Ким Џонг Ун трендсетери

У ишчекивању другог самита америчког и севернокорејског председника у Вијетнаму, Доналд Трамп и Ким Џонг Ун добили су локалне двојнике, бар када су у питању фризуре.

Предстојећи самит председника Сједињених Држава и Северне Кореје инспиративан је не само у политичком већ и модном смислу. Двојица председника постали су најновије модне иконе у Ханоју, главном граду Вијетнама, где ће се састати крајем фебруара.

Наиме, у берберници клијенти траже фризурe по узору на Доналда Трампа и Ким Џонг Уна. Ле Пук Хај стрпљиво је чекао у реду да офарба своју природно црну косу у боју коју има председник Трамп.

„Заиста ми се свиђа Доналд Трамп и желим да имам фризуру попут његове“, испричао је Ле Пук Хај.

На суседној столици, био је То Гија Хуј, који је себи дао надимак Ун.

Узбуђен је због доласка севернокорејског председника у Ханој и нада се да ће имати прилику да га види.

„Многи кажу да личим на Ким Џонг Уна, посебно са новом фризуром“, каже То Гија Хуј.

До 28. фебруара када се завршава самит, у берберници су бесплатне фризуре у Трамповом и Уновом стилу, каже власник Ле Туан Донг. Тврди да за сада Кимову фризуру више воле млади и уопште за њега се људи више опредељују.

Ханој је град мира и није чудо што су га двојица председника одабрала за преговоре, сложили су се становници вијетнамске престонице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво