Крстић – каквог мало ко познаје

Некадашњи је кошаркаш и капитен репрезентације који је са својим тимом освајао медаље за Србију. Игром је обележио светске и европске терене. Таквог Ненада Крстића познајемо. Међутим, после завршетка кошаркашке каријере, време је да га упознамо и у мало другачијем светлу.

Тридесетпетогодишњи Ненад Крстић данас је произвођач ракије у свом родном Краљеву. Идеја за тим се родила пре пет, шест година када је почео садњу воћњака.

„Размишљао сам како и шта после каријере да нешто направим аутентично, да будем свој, а да опет има неку причу“, каже за РТС некадашњи кошаркаш.

С обзиром да је имао воћњак, каже, логично решење је била ракија, по чему смо познати свуда у свету.

„Мислим да сам урадио прави потез, јер сам спојио и лепо и корисно. Правимо производ који у суштини нема рок трајања, јер што је старија, то је и боља“, истиче Крстић.

У фокусу производње му је шљива, али се труди да направи још неколико производа који ће бити пратећи.

Пре него што је започео инвестирање у читав процес производње ракије, читао је многобројну литературу, а каже није га било срамота да нешто не зна и да потражи савет.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво