Правила, правила важе и за Федерера

Обезбеђење на Отвореном првенству Аустралије зауставило је Швајцарца Роџера Федерера на улазу у свлачионицу. Разлог - није имао акредитацију и по правилима није могао да се нађе у делу који је намењен за играче.

На тежи начин Швајцарац је научио правило да се без акредитације не може кретати Мелбурн парком. Обезбеђење није дозволило Федереру да уђе у свлачионицу како би се припремио за дуел са Стефаном Циципасом.

Федерер није био нервозан, нити се расправљао са обезбеђењем. Мирно је сачекао чланове свог тима да му донесу пропусницу и након очитавања картице дозвољено му је да уђе у део парка који је намењен искључиво такмичарима.

Очигледно правила на Аустралијан опену морају да се поштују, а она важе и за великане светског тениса каакав је Роџер Федерер. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи