Комшијска препирка Робија Вилијамса и Џимија Пејџа

Популарни певач Роби Вилијамс гласно је пуштао песме некадашње енглеске хеви метал групе „Блек сабат“ како би „мучио“ свог суседа, рок звезду групе „Лед цепелин“ Џимија Пејџа, наводи се у жалби упућеној локалном већу у Лондону.

Музичари који живе кућа до куће у Холандском парку у западном Лондону споречкали су се пошто је прошле године Робију Вилијамсу одобрено да у подруму своје куће изгради базен.

Славни гитариста Џими Пејџ страхује да би ископавање базена могло да оштети његову палату из 1875. године.

У писму достављеном Краљевском округу у Кенсингтону, које је потписано као „Џони“, наводи се да је Вилијамс пуштао музику групе „Блек сабат“ како би „мучио“ свог комшију.

Такође, наводи се да је певач веома гласно пуштао и песме група „Пинк флојд“ и „Дип парпл“ знајући да ће то узнемирити 75-годишњу звезду „Лед цепелина“.

У жалби се додаје и да је Вилијамс, такође, имитирао и фронтмена „Лед цепелина“ Роберта Планта тако што је „носио дугу косу и стављајао јастук под кошуљу како би се наругао великом стомаку који је Роберт Плант добио у старости“.

Портпарол Робија Вилијамса рекао је за британски Телеграф да су тврдње у жалби „потпуна измишљотина и бесмислица“.

Није познато ко је написао жалбу која је потписана „Џони“, наводи Би-Би-Си.

Поп-звезда Роби Вилијамс добио је дозволу за изградњу базена у децембру 2018. године. Међутим, изградња не може да почне све док веће не добије потврду да ће се пратити ниво вибрација и кретање тла.

Веће ће, такође, одлучити да ли ће од Вилијамса тражити обвезницу у случају да договорени услови буду прекршени или у случају да дође до оштећења имовине чувеног гитаристе Пејџа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи