Обећања и луда радовања у 2018.

Још мало је остало до краја 2018, а као по обичају пред крај године своде се рачуни: шта сте себи обећали, а нисте испунили. Питали смо познате о новогодишњим одлукама, али и жељама за 2019. годину.

Kолико пута сте написали листу обећања и сами себи зацртали циљеве? И колико пута је сличан папир напросто нестао? Мало је оних који себи баш ништа не обећају у новогодишњој ноћи, али чини се да се та обећања истопе попут првог снега. Ни статистика не иде у прилог, јер истраживања показују да сваки осми човек испуни оно што је себи обећао у новогодишњој ноћи.

У тих oсам одсто ретких који испуњавају новогодишња обећања не спада др Неле Kарајлић.

„Ма, ја самом себи одавно не верујем и кад обећам нешто самом себи знам да ћу се преварити. То сам ја одавно баталио, јер сам ја схватио да је све то давно уписано и да се џабе трудимо“, каже Неле.

А Неле није једини. У 2018., која је ускоро за нама, остало је много неиспуњених приватних али и пословних обећања.

Певачица Лена Kовачевић каже да је себи обећала у 2018. редовне масаже на које никако није стизала.

Колега новинар Јован Мемедовић каже да је питање идеално за њега шта је остало неиспуњено у протеклој години.

„Неиспуњено је толико питања које имамо по питању екологије, па онда имамо проблема што би једна одређна група људи мањина да поквари нашу природу. То су мини хидроелектране, све сам то започео у овој години, а у следећој надам се да могу још нешто да помогнем“, каже Мемедовић.

Ватерполиста Андрија Прлаиновић истиче да је тешко сваке године остварити све што замислиш, као и да је некада добро бити и други, а не само први.

А да свуда стигне први у 2018. трудио се глумац Иван Босиљчић. Ипак, то му није полазило за руком.

„Обећао сам себи да више нећу долазити у последњи секунд свуда, и уопште то нисам испоштовао. Све нешто клизећи стижем“, кроз осмех препричава Босиљчић.

А пре него што одлучимо, важно је знати шта желимо. 

„У 2018. сам добио четврто дете и не могу да будем нескроман и да тражим нешто више, то је стварно велики дар“, каже глумац Небојша Миловановић, док певачица Лена Ковачевић додаје да јој је велика жеља да у 2019. направи бољи баланс између приватног живота и посла. 

Здравље је оно што свима жели Андрија Прлаиновић, док др Неле Карајлић као и увек има спреман духовит одговор.

„Оно што ја желим приватно не желим више себи, него својој деци, и супрузи и овом нашем народу, а ја... ко мене шиша, ја ћу се већ некако снаћи“, каже Неле док се припрема да испуни новогодишње обећање и 25. маја одржи концерт на Ташмајдану.

Како год, док чекате Деда Мраза, за сваки случај направите списак жеља и обећања. Па и ако се не остваре све у наредној години имаћете шта да обећате себи и чему да се надате и у 2020.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи