Тереза Меј блокирана у колима пре састанка с Меркеловом

Британска премијерка Тереза Меј данас је накратко била спречена да изађе из аутомобила, када је стигла на састанак са немачком канцеларком Ангелом Меркел у Берлину.

Врата аутомобила британске премијерке остала су закључана док је члан њеног особља покушавао да их отвори, али после неколико тренутака успео је да их отвори, пренео је Би-Би-Си.

Премијерка Меј данас је стигла у Берлин на разговоре са немачком канцеларком, а одмах затим упутила се у Брисел на састанак са председником Европске комисије Жан Клодом Јункером и председником Европског савета Доналдом Туском, који председава самитом у четвртак, пренела је агенција АП.

Тереза Меј се састаје са више европских званичника у настојањима да спасе њен споразум о Брегзиту, након одлагања гласања у британском парламенту.

Британска премијерка је рекла да су јој потребна „додатна уверавања“ у вези са северноирском границом како би обезбедила подршку посланика.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво