Ципрас: Ако од Путина добијем кравату, можда прекршим обећање

Премијер Грчке Алексис Ципрас у посети је Москви, а та посета се унапред види као начин да се затвори тешко поглавље у односима две земље. Постоји, међутим, могућност и да током посете буде прекршено једно обећање.

Ципрас је, наиме, познат између осталог по томе што никада не носи кравату, па је тако и данас у Кремљ на сусрет са руским лидером Владимиром Путином дошао без кравате.

Грчки премијер је раније у више наврата објашњавао да не носи кравату јер га петља подсећа на омчу која „стеже грло“ грчком народу.

Али је рекао и да ће се то променити када Грчка доживи економски препород.

Међутим, он се данас, после састанка с Путином, на конференцији за новинаре, обратио свом домаћину речима: „Наравно, ако од Путина добијем такав поклон, можда ћу га следећи пут ставити.“

„Договорено“, узвратио је Путин, а пренео Тас.

број коментара 3 пошаљи коментар
(субота, 08. дец 2018, 11:55)
Vic [нерегистровани]

Tašta poklonila zetu 2 kravate,

zet vezao jednu,a tašta će:Šta,ona druga ti se ne sviđa!!!

(субота, 08. дец 2018, 11:00)
anonymous [нерегистровани]

Ружни и тужно

По наговору американаца он и Зајев правили циркус са именом Македоније, пропагандом оптужили Русе да се наводно мешају у "договор" (кога нема), чак протерао руске дипломате, и сада када је догорело до ноката и гас стигао до Турске, отрчао у (закаснелу) посету Москви да полиже све што је просуо. Тако не раде озбиљни људи.

(субота, 08. дец 2018, 02:50)
anonymous [нерегистровани]

3:1

Za boljeg*×+*×+*×+