Џеки Чен: Био сам незгодни кретен, слупао сам за дан „порше“ и „мерцедес“

Хонгконшка звезда акционих филмова и редитељ Џеки Чен у новој аутобиографији наводи да је услед проблема с алкохолизмом, злостављао сина и у једном дану слупао два скупа аутомобила, а себе описује као „заиста незгодног кретена“.

Књига названа Никад не одрасти објављена је 2015. године, а верзија на енглеском објављена је у уторак, преноси Си-Ен-Ен.

Џеки Чен признаје да је на почетку каријере посећивао проститутке и објашњава како је слава утицала на његов приватни живот, наводећи да је једном приликом потрошио пола милиона долара у само неколико минута.

„Стално сам возио пијан. Дешавало се да ујутру у пијаном стању слупам ‘порше‘, а увече ‘мерцедес'. Читави дани су ми пролазили у магли“, наводи 64-годишњи глумац и редитељ.

Када су фоторепортери покушали да фотографишу слупани аутомобил, Чен им је претио да ће их ударити „по једном за сваку слику коју направе“, наводи у књизи уз коментар „стварно сам био заиста незгодни кретен“.

Претње насиљем у јавности нису једино шокантно откриће које се у књизи помиње, наводи Си-Ен-Ен.

Кинески глумац наводи да је у налету беса свог двогодишњег сина Џејсија узео у наручје и бацио са једне стране собе на другу.

„...Пао је на софу. Узевши у обзир количину снаге са којом сам га бацио, да је пао на наслон за седење или руке, било би прилично озбиљно“, наводи Чен и додаје да је одмах зажалио и заклео се да никад више неће тако нешто урадити.

Џеки Чен истиче да му је слава ударила у главу и да је већину новца који је зарађивао на почетку каријере, трошио на пиће, коцку и жене.

Дуго након што се оженио тајванском глумицом Џоан Лин, 1999. године у јавности се појавила вест да је Чен имао аферу са бившом мисицом Елејн Нг и да имају дете.

Џеки се у књизи сећа и тог периода наводећи да се осећао кривим и да је његова супруга ипак била уз њега у тим тренуцима.

Ћерку Ету међутим не помиње у књизи објављеној мало више од недељу дана након што је Ета објавила да се венчава са својом девојком, канадском медијском личношћу Енди Отом.

Ова књига наставак је првог дела аутобиографије славног кинеског глумца под називом Ја сам Џеки Чен која је објављена 1999. године.

Џеки Чен се прославио у хонгконшким акционим филмова као што су Полицијска прича, Божји оклоп и Легенда о пијаном мајстору као и у међународно успешним, међу којима су остварења Гас до даске, Шангајско подне и Случајни шпијун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво