Хавајска принцеза оставља супрузи 40 милиона долара

Абигејл Кавананакоа, 92-годишња хавајска принцеза, изменила је свој тестамент како би обезбедила да њена супруга Вероника Гејл Ворф добије 40 милиона долара и сву њену личну имовину.

Кавананакоа је наследила своје богатство од прадеде Џејмса Кембела, ирског бизнисмена који је стекао богатство на плантажама шећерне трске и као један од највећих земљопоседника на Хавајима.

Принцезини адвокати желе одобрење судије за измене тестамента након што је доживела мождани удар, пренео је АП.

У септембру судија Роберт Браунинг донео је пресуду да Кавананакоа нема менталне способности за управљање трустом вредним 215 милиона долара, поставио Прву хавајску банку као старатеља и уклонила Џима Рајта њеног дугогодишњег адвоката као старатеља.

Абигејл Кавананакоа сада жели да створи нову фондацију која ће бити од користи становницима Хаваја и искључити чланове одбора које је именовао Рајт.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво