Опра Винфри о књизи Мишел Обаме: Осетила сам њене емоције

Књига Мишел Обаме "Becoming" је све што сте одувек желели да знате и све што нисте ни знали да желите да знате, изјавила је Опра Винфри говорећи о књизи бивше прве даме САД.

„Верујем да ће вас подстаћи да размишљате о сопственом постојању. Тако је лепо написана да могу да чујем њен глас и осетим њене емоције. Оно што нас пушта да видимо је како је успела да открије, дефинише и уреди свој глас“, рекла је Опра Винфри, преноси АП.

Мишел Обама (54) описала је у својој мемоарској књизи "Becoming", која ускоро излази, како се пар борио с неплодношћу.

Бивша америчка прва дама открила је да је пре 20 година имала спонтани побачај и да су она и њен супруг, бивши председник Барак Обама, зачели своје две кћери вештачком оплодњом.

У књизи описује, између осталог, како се са својим мужем борила, како је започела њихова веза, какав је био пут до мајчинства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи