Отац Меланије Трамп дошао у Словенију због тужбе за клевету и повреду части

Први пут откако је недавно постао амерички држављанин, отац америчке прве даме Меланије Трамп Виктор Кнавс, допутовао је у Словенију због приватне тужбе за клевету и повреду части коју је пре више од две године поднео против новинара Бојана Пожара.

Кнавс је дао исказ у петак у окружном суду у Љубљани, где се појавио само у пратњи своје адвокатице и одбио је да да изјаву новинарима који су га опседали и поручио им да су „нападнији од америчких колега“.

Приликом одласку из суда, Кнавс је новинарима добацио „Бај, бај“, преноси хрватски Индекс.

Кнавсова адвокатица Наташа Пирц Мусар, која у Словенији заступа и правне интересе Меланије Трамп, изјавила је да је новинар Пожар тужен јер је у својим независним публикацијама и таблоиду својевремено наводио да је Кнавс у младости био у затвору, што је нетачно и сматра се клеветом.

Како се наводи, радило се о наводима да је Кнавс у младости, кад се бавио продајом ауто-делова, био осумњичен за утају пореза, односно за трговину на црно, и да је зато био осуђен на затворску казну.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво