Двојник Роса из „Пријатеља“ покрао продавницу

Британска полиција је у потрази за крадљивцем који невероватно личи на Роса Гелера, лика који је играо глумац Дејвид Швимер у серији „Пријатељи“.

Корисници „Фејсбука“ су приметили њихову сличност када је полиција поставила снимак са камере за надзор мушкарца који носи кутију лименки из ресторана у Блекпулу, на северозападу Енглеске.

Глумац је одговорио поставивши на Твитеру видео-снимак како носи у продавници кутију пива, пренео је АП.

Швимер је написао: „Полицајци, кунем се да нисам био ја. Као што можете да видите, био сам у Њујорку“, пожелевши им успех у истрази.

Ланкеширска полиција је касније потврдила да је Дејвид Швимер био у Америци тог датума.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво