„Гугл“ уклонио спотове Наваљног са „Јутјуба“

Компанија „Гугл“ уклонила је предизборни спот руског опозиционог лидера Алексеја Наваљног са „Јутјуба“, након што су руске власти уложиле жалбу да ће тиме бити прекршена предизборна тишина, саопштио је помоћник Наваљног Леонид Волков.

У спотовима који су приказивани на Јутјубу Наваљни је позивао Русе да му се придруже на демонстрацијама у недељу, када се одржавају избори за градоначелника Москве, наводи АП.

Агенција очекује да ће на изборима победити бивши шеф кабинета руског председника Владимира Путина, Сергеј Собјанин.

број коментара 4 пошаљи коментар
(понедељак, 10. сеп 2018, 15:01)
Zemlja tupih vrhova! [нерегистровани]

Kod nas je izborna tišina,

odmah posle izbora!

(недеља, 09. сеп 2018, 20:07)
Саша [нерегистровани]

Демократија није баш увек примењива

Иако у боти легитимно тражи демократизацију друштва, Наваљни итекако зна да Русија за ту врсту демократије није спремна. Десило би де исто што и 90. када су тајкуни преузели власт и Русију претворили у неофеудалну државу. Путин је то добрим делом преокренуо али цена је већа контрола и мало мање либерална демократија него она на западу. Све док људи нису спремни на ту врсту демократије, сваки притисак за њено инсталирање је једнако позивићу на нестабилност и назађење. Бивша Југославија је урадила исту грешку па је све отишло низ воду + избио рат! Демократија је за нас значила хаос што је и био циљ.

(недеља, 09. сеп 2018, 17:00)
anonymous [нерегистровани]

Hahahaha

Bukvalno :D

(недеља, 09. сеп 2018, 11:08)
anonymous [нерегистровани]

Hvala Bogu

Da jednom poslusaju i rusku vlast, a ne samo opoziciju.