Фото-монографија о Новаку представљена у Охриду

„Ролан Гарос - Остварен тениски сан“, фото-монографија о Новаку Ђоковићу новинара и фото-репортера Јована Мирческог, представљена је у Охриду.

Мирчески је у четвртак увече на промоцији рекао да је током свог вишедеценијског професионалног ангажмана забележио бројна спортска дешавања, али да већ дужи низ година са посебном пажњом прати професионални пут Новака Ђоковића.

Фото-монографија „Ролан Гарос“ својеврсни је омаж Ђоковићевом учешћу на том турниру током 12 година, има 134 стране и 480 фотографија, рекао је Мирчески.

Он је рекао да се на сваком турниру увек налази иза Ђоковићеве клупе, у првим редовима фото-репортера и да по мечу направи и до 1.000 снимака.

„Врло често се нагутам оне прашине колико и он сам на терену, радујем се сваком његовом поену и тугујем са њим над сваким његовим поразом", истакао је Мирчески и најавио да ће његово следеће издање бити посвећено Ђоковићу и Вимблдону, који је освајао четири пута (2011, 2013, 2014. и 2018).

Књига је већ представљена у Београду, Новом Саду, Паризу и Лондону. После промоције приређен је ватромет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво