Хари се латио микрофона после мјузикла

Принц Хари који је са супругом Меган Маркл присуствовао гала извођењу мјузикла „Хамилтон“, чији је циљ прикупљања средстава за добротворно удружење „Сентебејл“, које је основао, одушевио је публику јер је узео микрофон и запевао.

Оно што је све изненадило и одушевило јесте да је принц Хари узео микрофон у руке и запевао, али нажалост врло кратко.

Мјузикл је изведен у позоришту „Викторија палас“. На крају шоуа Хари је изашао на бину, захвалио се глумцима и осталим и отпевао мали део песме You'll Be Back, који обично пева особа која глуми краља Џорџа Трећег у мјузиклу.

Ово је одушевило публику, али и историчаре који су рекли да је то диван начин да Хари ода почаст свом шестом пра-прадеди, преносе медији у Лондону.

За удружење „Сентебејл“ које се од 2006. године бави лечењем оболелих од ХИВ, прикупљено је 334.768 евра.

Принц се захвалио публици на великом износу новца који ће променити живот деце у Боцвани и Лесоту и додао да ће наставити рад на заустављању стигматизације оболелих од ХИВ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво