Џони Деп није учио сценарио, већ су му га шапутали кроз бубицу

Холивудском глумцу Џонију Депу кроз бубицу су шаптали речи током снимања филмова да не би морао да памти сценарије, пишу амерички медији преносећи тврдње његових бивших менаџера.

Наводи су се појавили током наставка судског спора између глумца и његових бивших менаџера, које Деп тужи за проневеру његовог новца.

Међу њихових тврдњама о трошењу новца, истиче се да је Деп платио стотине хиљада долара да запосли тонца да му кроз бубицу суфлира речи које треба да каже.

Познати глумац је користио такав метод „годинама како би му суфлирали током снимања филмова“, наводи се у судским списима.

„Деп је инсистирао да инжењер звука буде ангажован на годишње уговоре да не би више морао да памти речи“, објашњава се у списима које је написао Мајкл Камп у име глумчевих бивших менаџера Џоела и Роберта Мандела.

Детаље судских докумената пренели су Холивуд репортер, Варајети, Дедлајн, Њујорк пост и други медији.

Депов адвокат одговорио је на оптужбе, описујући их као „брбљање“.

„Тако реагују људи који су кривци када их суочите са детаљима и резултатима деветомесечне правне и форензичке истраге, коју су спровеле четири фирме“, рекао је Адам Валдман.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи