Портир открио Трампову аферу са бившом кућном помоћницом

Некадашњи портир Трампове куле у Њујорку тврди да је амерички председник Доналд Трамп имао аферу са кућном помоћницом, као и да је из те везе рођено дете, преноси „Си-Ен-Ен“.

Како се наводи, бивши портир Дино Саџудин имао је уговор са компанијом „Американ мидија“ (AMI), којим се обавезао да ћути и којим му је било забрањено да било с ким разговара на ту тему, а пошто му је истекао уговор портир је открио аферу.

Адвокат Марк Хелд саопштио је да је уговор недавно истекао после дужих преговора са поменутом компанијом.

Си-Ен-Ен је ексклузивно објавио копију споразума између Саџудина и „Американ мидије“, потписаног 15. новембра 2015. године и у којем се тврди да AMI има ексклузивно право на Саџахудинову причу о Трамповом незаконитом детету.

Такође, ту се наводи да портир може да добије суму од 30.000 долара након објављивања приче, а да не добија ништа ако прича не буде обелодањена.

У једној од ставки уговора пише и да би Саџахудин морао да плати милион долара одштете ако би прекршио уговор.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. авг 2018, 21:59) - Пехфогел [нерегистровани]

Моја кућна помоћница ...

се звала - ташта!

(недеља, 26. авг 2018, 11:06) - anonymous [нерегистровани]

Trampu se ubrzano priprema odlazak

iz Bijele Kuce.

(недеља, 26. авг 2018, 09:51) - anonymous [нерегистровани]

Човек није мангуп

@Amerika kljuca i na spoljnom i na unutrasnjem planu

Очигледно је да Ви не схватате проблем. Многи се швалерају, ето и господин Трапм воли жене и воли да врдне. Ни први ни последњи. Али, он је то крио јер не би могао да постане председник америке. Пуританска америка, која је за моје појмове лицемерна, не жели председника који има љубавне авантуре. То са Трампом и поштењем је исто као и са лоповом. Не постајеш лопов тек када те ухвате, него када први пут украдеш па макар те никада не ухватили. Да је мангуп, још у кампањи је требао да каже да је имао авантура, да то не утиче на његов рад.... а овако ко неки шибицер слао адвокате да плаћају ћутање. Ја, као мушкарац који и те како воли жене, му замерам да је варао онакву Меланију, са женама које јој нису ни до чланка лепе ногице (чак и са мушкобањастом порноглумицом!!!). Зато му је и Меланија окренула леђа, тј. морао је да пише нови уговор са њом како се у јавности не би видело да га не подноси.

(недеља, 26. авг 2018, 08:54) - anonymous [нерегистровани]

Zenskaros ali je izvadio Ameriku iz bule za kratko vreme...

Nikoga nije silovao, nikome nije pretio... Zenskaros, ali to je njegov privatan zivot. Za razliku od Klintona. Medjutim establiosment postavlja svoje standarde.

(недеља, 26. авг 2018, 04:50) - anonymous [нерегистровани]

zakon

Ako treba prilagodice se zakoni njegovim potrebama.

(субота, 25. авг 2018, 20:54) - anonymous [нерегистровани]

Svasta!

Kad neko ne zeli raditi, nego izvuci nekakove pare, onda pokaze prstom na neku licnost i optuzi je za nesto, za sta mora platiti odstetu. Citav lanac lopovluka.

(субота, 25. авг 2018, 19:44) - anonymous [нерегистровани]

ma da

Ako je SNN iza toga mora da je istina a šta drugo.

(субота, 25. авг 2018, 19:33) - anonymous [нерегистровани]

Amerika kljuca i na spoljnom i na unutrasnjem planu

Eto se u hajku na Predsjednika Trampa ukljucio i portir sa kucnom pomocnicom,silne ljubavnice izviru iz svakog coska i svi optuzuju Trampa kao da je jedini on imao ljubavnicke afere.Predsjednik Klinton je od Bijele napravio... pa nikome nista,Predsjednik Kenedi se "duzio" sa holivudskim glumicama,pa nikome nista.
Cini se da Amerika ulazi u nemirne vode kako na svjetskom,tako i na unutrasnjem planu.