Мадона: То није ни требало да буде говор о Арети

На критике да је говор о Арети Френклин искористила да прича о себи, Мадона је на друштвеним мрежама одговорила да није ни била позвана да на манифестацији ода почаст преминулој певачици, већ да кроз анегдоте из свог живота исприча нешто и о њој.

Говор краљице попа на додели МТВ награда којим је, како се верује, требало да ода почаст преминулој соул звезди Арети Френклин, а који је она искористила да се присети почетака своје каријере, изазвао је негодовање публике и критичара и узбуркао друштвене мреже.

У десетоминутном говору Мадона је само једном поменула певачицу која је преминула прошле недеље у 76. години и то у анегдоти о томе како је на једној аудицији певала њену песму и прошла.

На критике да је част да говори о Арети Френклин искористила да прича о себи, Мадона је на Инстаграму одговорила да није ни била позвана да на манифестацији ода почаст преминулој певачици, већ да кроз анегдоте из свог живота исприча нешто и о њој, преноси АП.

„Само да разјасним: Замолили су ме да испричам неке анегдоте из каријере које су у вези са Аретом Френклин! Поделила сам део свог животног пута и захвалила Арети што ме је инспирисала. Нисам имала намеру да одржим почасни говор. То би било немогуће за два минута уз сву буку и гужву на додели награда. Никада не бих могла да јој укажем дужно поштовање у том контексту и окружењу. Нажалост, већина не обраћа пажњу, а пребрзо суди. Волим Арету!“, навела је Мадона у поруци уз фотографију на којој је са колегиницом Камилом Кабељо, добитницом награде за спот године. 

Ипак, светски медији истичу да ово није први пут да је Мадона упропастила нечији помен јер се исто десило кад је говорила у част Принсу 2016. године и након смрти Мајкла Џексона 2009. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара