Томас Маркл: Хари, ја сам твој таст, помири се са тим

Томас Маркл који није разговарао са својом ћерком Меган, војвоткињом од Сасекса, од како се удала за британског принца Харија, данас јој је поручио да му недостаје, а зету да се „помири са тим“ да је баш он његов таст.

Маркл је нагласио да би волео да је његов однос са Меган исти као што је некада био.

„Волео бих да оставимо разлике иза нас и да се спојимо. Недостајеш ми јако. Да имам поруку за Харија гласила би – ја сам твој таст, помири се са тим“, рекао је Маркл у интервјуу за британски лист Сан.

Како је лист известио, Маркл страхује да Меган више неће контактирати са њим.

Бивша америчка глумица Меган Маркл (37), сада војвоткиња од Сасекса, удала се за унука краљице Елизабете и шестог у реду за престо, Харија, у мају.

Ипак, на венчање је сенку бацила прича о њеном оцу, бившем мајстору за расвету у америчким ТВ сапуницама и ситкомима који је одустао од доласка на венчање само неколико дана пре тог догађаја, а због операције срца.

 

Истовремено, обелодањено је да је он објавио фотографије снимљене у договору са једним папарацо фотографом чиме је додатно изазвао буру реаговања уочи венчања.

У интервју са другим британским таблоидом, Мејл он сандеј, Маркл који живи у Мексику, испричао је да је прекинуо телефонски разговор са Харијем (33) пред венчање, а након што му је принц замерио због објављених фотографија.

„Нисам никако могао да контактирам са њом. Телефонски број на који сам звао, више није у функцији. Од краљевске породице никада нема одговора и не постоји адреса на коју могу да јој пишем“, рекао је.

„Не очекујем ни да је видим нити да се чујем са њом и то је океј“, цитиран је Маркл у данашњем издању британског листа.

Из Кенсингтонске палате је кратко речено да на ову причу немају коментар.

број коментара 0 пошаљи коментар