Родитељи Меланије Трамп добили америчко држављанство

Родитељи прве даме САД Меланије Трамп, Виктор и Амалија Кнавс, званично су постали амерички државлљани након полагања заклетве у Њујорку.

Како је саопштио њихов адвокат Мајкл Валдс, Меланијини родитељи су сами аплицирали за држављанство, али није прецизирао да ли их је спонзорисала прва дама.

За телевизију Еј-Би-Си је прокоментарисао да су Кнавсови „прошли исти процес као и милиони оних који аплицирају за држављанство“.

Ипак, мере обезбеђења на лицу места су биле другачије јер је федералну зграду у којој су родитељи Меланије Трамп полагали заклетву чувала полиција, пренео је Глас Америке.

Амерички председник Доналд Трамп се, како се напомиње, противи спајању имигрантских породица - процеса који подразумева да особа која легално живи у САД може да буде спонзор члановима своје породице који желе ту да се доселе.

Трампов аргумент је био да ће „ланчана миграција“ терористима омогућити да уђу у САД, што је често помињао и на Твитеру и у свом говору о стању нације.

број коментара 8 пошаљи коментар
(среда, 15. авг 2018, 03:26)
anonymousPero iz Svedske [нерегистровани]

A moja zelja !!

A moja zelja da, dobijem Jugoslovensko Drzavljastvo
…..Pero

(субота, 11. авг 2018, 15:12)
anonymousanonimus [нерегистровани]

Nema potrebe za preterivanjem, ovo bih napisala bez obzira o kome se radi

Nemoj mo zaboraviti da je medju clanovima Komunisticke partije bilo i predivnih ljudi, bez obzira iz koje zemlje da su dosli. Koliko ih je bilo da su morali biti,ili nemas posao?To je vazilo za Lekare, Advokate,
Nastavnike, Profesore,.....

(субота, 11. авг 2018, 14:31)
Cviček [нерегистровани]

Sad mi nije jasno,na koga liči...

Melanija!-A za Donalda vidim - isti tast!

(субота, 11. авг 2018, 14:19)
anonymous [нерегистровани]

Melanija Tramp

Menlanija Tramp je popularnija od Slavoja Žižeka.

(субота, 11. авг 2018, 13:22)
anonymous [нерегистровани]

Bolje izgleda...

...svekar od zeta?!

(субота, 11. авг 2018, 09:56)
anonymous [нерегистровани]

razlog za sankcije ne trpi konkurenciju

@Америчко држављанство
Pa i Ameri su shvatili da su komunisti u sustini ”Crveni kapitalisti”,i da nisu oni jedini na svetu s kapitalistickim uredjenjem.

(субота, 11. авг 2018, 01:40)
anonymous [нерегистровани]

Trump

Gde je onaj sto naziva Trump-a postenim? Je li ovo posteno?

(петак, 10. авг 2018, 21:06)
Миша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија [нерегистровани]

Америчко држављанство

И Америка се мења. Приликом интервјуа за зелену карту једно од првих питања је да. ли сте били члан Комунистичке партије или било које организацие повезане са Комунистичком партијом. Ако би одговор био потврдан ту би се завршио интервју.
За америчко држављанство процедура је још ригорознија. Ипак ово је преседан у америчкој историји. Бивши комунисти сада имају приступ Белој кући . Ко каже да Америка не напредује!