Захарова сaкупља снагу у теретани

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова допутовала је данас у Београд, где ће се састати са званичницима Србије, а тим поводом огласила се на „Фејсбуку“ где је објавила фотографију из једне београдске теретане.

Захарова сaкупља снагу у теретани Захарова сaкупља снагу у теретани

„Јутрос сам се нашла у Београду. Сaкупљам снагу пред консултације о информационој проблематици у Министарству иностраних послова Србије, сусрет са политичарима и јавним личностима, као и пред разговор са локалним медијима“, написала је Захарова на Фејсбуку.

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је на заједничкој конференцији да је уверен да ће Марија Захарова пријатно да се изненади како изгледа Сабор у Гучи, као и однос Срба према Руској Федерацији.

„За мене је лично велико задовољство што је прихватила позив да дође у Србију, и то је само један корак даље ка јачању наших пријатељских односа“, истакао је Дачић позивајући Захарову да са њим у недељу, у хотелу „Москва“ поједе „москва шнит“.

Министар Дачић је рекао да је захвалан Захаровој на изразито пријатељском односу који показује према нашој земљи и народу, као и подршци коју пружа Србији на својој функцији. 

Након конференције за новинаре у Београду са Ивицом Дачићем, Захарова ће отпутовати у Гучу како би посетила 58. Драгачевски сабор трубача.

Овде можете погледати скицу за портрет Марије Захарове.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво