Меган Маркл мора да врати рођенданске поклоне

Војвоткиња од Сасекса, која је пре три дана прославила 37. рођендан, према краљевском протоколу, мора да врати бројне поклоне, међу њима и све оне који коштају више од 150 фунти. Може да задржи књиге, цвеће и слаткише у разумним количинама.

Једна од интимнијих прослава војвоткињиног рођендана била је тајни дупли састанак са Пријанком Чопром и Ником Џонасом где су уједно славили и њихову веридбу. Свечана вечера припремљена је за чланове краљевске породице.

Ипак, процес примања рођенданских дарова није уобичајен када је у питању било који члан краљевске породице. Како преноси часопис Ел, Меган Маркл као чланица краљевске породице не сме прихватити све поклоне који су јој дати.

На листи поклона које Меган сме да задржи су сви поклони модних кућа или брендова који су прескупи да би их враћали, поклони од званичника које добије као сувенир када негде путује, поклони од парламента, владе или добротворних установа Велике Британије.

Војвоткиња сме да задржи дарове обожаватеља који коштају мање од 150 фунти, књиге неконтроверзних аутора, новац који је у њено име уплаћен у добротворне сврхе.

Меган Маркл по строгим правилима краљевске породице мора вратити поклоне модних кућа или брендова који нису прескупи да би се враћали, сумњиве поклоне обожавалаца који би могли бити опасни, новац, а ако га не може вратити, мора га уплатити у добротворне сврхе. Такође, књиге контроверзних аутора не сме да задржи.

број коментара 6 пошаљи коментар
(четвртак, 09. авг 2018, 10:39)
anonymous [нерегистровани]

Ko su najbolji glumci

Nikad ranije nisam cuo za nju, ali pokazala se kao dobra glumica, a ovo joj je tek drugi brak.
sta bi tek bilo da je princ prestolonaslednik.

(четвртак, 09. авг 2018, 09:54)
anonymous [нерегистровани]

Haha

A kraljica?
Njoj je dozvoljeno da nosi krunu od dijamanata koji su oteti iz Juzne Afrike.
Dupli standardi

(четвртак, 09. авг 2018, 09:36)
Ђорђе [нерегистровани]

Меган Маркл мора да врати рођенданске поклоне

"Сумњиво лице".

(четвртак, 09. авг 2018, 09:03)
anonymous [нерегистровани]

Hahhaaaa

Evo vam poklon ali da znate morate ga posle lepo vratiti , e ovo prvi put da cujem svasta .

(четвртак, 09. авг 2018, 01:52)
anonymous [нерегистровани]

Hahaha

Ima da je dovdeu do potpunog ludila tako da ce sama pozeleti da pobegne od svega, mada i ona je malo psiho kada je na sve to pristala, e a sada da li iz ljubavi ili iz klinacke maste gde svaka devojcica sanja da bude princeza, nadam se da je sada uvidela da svaka medalja ima dve strane :)

(среда, 08. авг 2018, 18:26)
anonymous [нерегистровани]

Војвоткиња и Сердаркиња

Ја тебе „Војвоткињо", а ти мене „Сердаркињо".