Меган Маркл мора да врати рођенданске поклоне

Војвоткиња од Сасекса, која је пре три дана прославила 37. рођендан, према краљевском протоколу, мора да врати бројне поклоне, међу њима и све оне који коштају више од 150 фунти. Може да задржи књиге, цвеће и слаткише у разумним количинама.

Једна од интимнијих прослава војвоткињиног рођендана била је тајни дупли састанак са Пријанком Чопром и Ником Џонасом где су уједно славили и њихову веридбу. Свечана вечера припремљена је за чланове краљевске породице.

Ипак, процес примања рођенданских дарова није уобичајен када је у питању било који члан краљевске породице. Како преноси часопис Ел, Меган Маркл као чланица краљевске породице не сме прихватити све поклоне који су јој дати.

На листи поклона које Меган сме да задржи су сви поклони модних кућа или брендова који су прескупи да би их враћали, поклони од званичника које добије као сувенир када негде путује, поклони од парламента, владе или добротворних установа Велике Британије.

Војвоткиња сме да задржи дарове обожаватеља који коштају мање од 150 фунти, књиге неконтроверзних аутора, новац који је у њено име уплаћен у добротворне сврхе.

Меган Маркл по строгим правилима краљевске породице мора вратити поклоне модних кућа или брендова који нису прескупи да би се враћали, сумњиве поклоне обожавалаца који би могли бити опасни, новац, а ако га не може вратити, мора га уплатити у добротворне сврхе. Такође, књиге контроверзних аутора не сме да задржи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво