Мадона на 60. рођендан сакупља средства за децу из Малавија

Мадона свој предстојећи 60. рођендан прославља акцијом сакупљања средстава за сирочад и децу у Малавију, коју од данас до 31. августа организује заједно са „Фејсбуком“.

Мадонини обожаваоци могу да донације уплате директно преко њене странице на тој друштвеној мрежи или, пак, да почну сами да сакупљају средства на Фејсбуку за њену кампању, преноси АП.

Приходи ће бити намењени фондацији „Рејзинг Малави“ (Raising Malawi).

„Непоколебљиво сам посвећена обезбеђивању топлог дома угроженој деци. За свој рођендан не могу да замислим бољи поклон него да своју глобалну породицу повежем са овом лепом земљом и децом којој је помоћ највише потребна“, рекла је Мадона, која ће 60 година напунити 16. августа.

Према њеним речима, сваки сакупљени долар ће директно отићи за оброке, школе, униформе и здравствену негу.

„Желим да се удружим са пријатељима, фановима и подржаваоцима како бисмо променили животе деце Малавија и ставили им до знања да су храњени, заштићени и вољени“, истакла је позната певачица.

Мадона, која је усвојила четворо деце из Малавија, основала је фондацију „Рејзинг Малави“ 2006. како би се борила против сиромаштва и недаћа које муче сирочад и угрожену децу Малавија, а прошле године је отворила дечје крило болнице у тој држави у источној Африци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара