Звезду „Немогуће мисије“ полиција држала на нишану

Глумац Винг Рејмс имао је веома непријатан сусрет са полицајцима, који су га држали на нишану на прагу његове куће у Санта Моники, јер га је комшиница пријавила као „крупног црног човека који проваљује у кућу“.

Рејмс се присетио догађаја током интервјуа за радио Сиријус Икс-Ем у емисији Клеј Кејн шоу, одговарајући на питање како је расизам утицао на његов живот.

Звезда Немогуће мисије налазио се у својој кући током раног поподнева, када је чуо да му неко куца на врата.

„Отворио сам врата. Следеће што се десило јесте да ми је црвена тачкица, са пиштоља калибра девет милиметара, уперена у лице. Рекли су ми да подигнем руке“, навео је Рејмс.

Према његовим речима, три полицајца заједно са псом су била испред његове куће. Ситуација се смирила када га је капетан препознао, јер њихови синови заједно играју у локалном тиму.

Полицајци су му рекли да су се одазвали на позив жене из комшилука која је пријавила „крупног црног човека који проваљује у кућу“.

Када су Рејмс и полицајци отишли да упитају жену, која га је наводно пријавила, она је порицала да је звала.

„Налазио сам се у својој кући, сам у шортсу за кошарку. Када сам отворио врата, пиштољ од девет милиметара био је уперен у мене. Шта би било да је мој син отворио врата са џојстиком или контролом од видео-конзоле у рукама, а они помислили да држи пиштољ", истакао је глумац.

број коментара 0 пошаљи коментар