Џена Деван открива све

Америчка глумица и играчица Џена Деван у септембарском издању магазина "Women's Health" откила је како јој је након развода од Ченинга Тејтума, али је показала и беспрекорну фигуру за коју је, без сумње, заслужан и плес.

Септембарска насловна страна магазина Women's Health доказ је да 37-годишња глумица и играчица води рачуна о фигури. Такође, потврда да се Џени допадају фотографије је то што се похвалила на Инстаграму поделивши две слике на којима је нага.

„Целог живота играм и навикла сам да имам мало одеће на себи“, објаснила је бивша супруга холивудске звезде Ченинга Тејтума.

Открила је и да јој је ово фотографисање веома важно, највише због њене петогодишње ћерке.

„Од тренутка када постане мајка од жене се очекује да своју сексуалност остави по страни. Никада то нисам разумела. Мислим да не постоји ништа сексепилније од тога да постанеш мајка. Ти дајеш живот и не треба да мењаш своју унутрашњост само зато што имаш дете“, истакла је Џена додајући да жели да њена ћерка види те фотографије и помисли како је њена мајка у потпуности остварена и сензуална жена.

За магазин посвећен здрављу жена глумица је говорила о краху брака у којем је била девет година.

„Све је другачије и ново, али то је мој нови живот и сигурна сам да ћу се навићи“, рекла је Џена признајући да јој је требало времена и труда да се опорави од развода.

број коментара 5 пошаљи коментар
(недеља, 29. јул 2018, 09:49)
anonymous [нерегистровани]

Prebolece

Kad nadje novog , a nacice zar ne, jer ce taj novi biti bolji Uvek je to tako ko je aktuelan taj je najbolji ona bar ume da oceni

(субота, 28. јул 2018, 21:35)
Гастарбајтер,пензионер [нерегистровани]

Успомена на покојног Милана,гастарбајтера:

"Уууу,да имаш овако једно,па сам да се сиграш!"

(субота, 28. јул 2018, 21:31)
Таква су увек била времена! [нерегистровани]

У природи људског бића,

само је следећи,следећа,битан,битна!

(субота, 28. јул 2018, 21:15)
Đorđe [нерегистровани]

Džena Devan otkriva sve

Ima prelepo telo! Baš je lepa i seksi!

(субота, 28. јул 2018, 20:55)
anonymous [нерегистровани]

besprekorna figura

slikati se zena gola :-)