Шефица АфД-а жели да поврати Немачку, а показује на Швајцарску

Шефица екстремно десничарске странке „Алтернатива за Немачку“ (АфД) Алис Вајдел изазвала је велику буру у немачкој јавности због фотографије и поруке коју је објавила преко „Твитера“.

На тој друштвеној мрежи она је поставила фотографију на којој се она налази прстом упереним нагоре, а испод слике је написала: „Колико год пут буде трновит, ми ћемо га заједно савладати. Вратимо нашу земљу“.

Проблема не би било да се радило о фотографије неке планине у Немачкој, али је установљено да се ради о фотографији из Швајцарске, па су многи поставили питање коју земљу треба вратити.

Корисници Твитера локализовали су место на коме се фотографисала и закључили да се дефинитивно ради о Готхарту.

Пошто се ради о планини у Швајцарској, Вајделова је позвана да објасни коју земљу жели да „врати“.

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 27. јул 2018, 04:28)
anonymous [нерегистровани]

Mejnstrim mediji

Mejnstrim (globalistički) mediji su izgubili svaki kompas u svom izveštavanju. Svakome ko imalo prati dešavanja u svetu i politički spektar jasno je da je svet toliko otišao u "levo", u pojedinim slučajevima "ekstremno" levo da se bilo koji drugi položaj, bio centar-levo, centar, centar-desno ili samo desno smatra "ekstremom" i da ukoliko ljudi daju podršku potpuno razumnim zakonima i odredbama dobrim za svoju državu, automatski je "demokratija ugrožena" i da će već koliko sutra iz žbuna istrčati Waffen SS. Histerija i širenje straha, to je jedino preostalo globalnom establišmentu.

(четвртак, 26. јул 2018, 07:45)
anonymous [нерегистровани]

a kako se to drugacije kaze?

"ekstremno desnicarska stranka" u ovom slucaju AFD.Molim da mi neko objasni.Hvala