Шефица АфД-а жели да поврати Немачку, а показује на Швајцарску

Шефица екстремно десничарске странке „Алтернатива за Немачку“ (АфД) Алис Вајдел изазвала је велику буру у немачкој јавности због фотографије и поруке коју је објавила преко „Твитера“.

На тој друштвеној мрежи она је поставила фотографију на којој се она налази прстом упереним нагоре, а испод слике је написала: „Колико год пут буде трновит, ми ћемо га заједно савладати. Вратимо нашу земљу“.

Проблема не би било да се радило о фотографије неке планине у Немачкој, али је установљено да се ради о фотографији из Швајцарске, па су многи поставили питање коју земљу треба вратити.

Корисници Твитера локализовали су место на коме се фотографисала и закључили да се дефинитивно ради о Готхарту.

Пошто се ради о планини у Швајцарској, Вајделова је позвана да објасни коју земљу жели да „врати“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво