Супруг Сторми Данијелс поднео захтев за развод

Брак Сторми Данијелс, која тврди да је имала сексуалне односе с америчким председником Доналдом Трампом пре 12 година, биће окончан. Супруг америчке глумице поднео је захтев за развод, саопштио је адвокат Данијелсове Мајкл Авенати.

„Моја клијенткиња Сторми Данијелс и њен супруг Глен одлучили су да окончају свој брак. Стормина кћерка остаје њен приоритет број један. Она љубазно моли за приватност због добробити породице“, навео је Авенати на свом налогу на Твитеру.

Сторми Данијелс, чије је право име Стефани Клифорд, удала се за бубњара Глендона Крејна 2015. године, подсећа Ројтерс позивајући се на медије.

Крејн, који је такође радио у сексуалној индустрији под именом Брендон Милер, трећи је супруг Данијелсове, пренели су Њујорк дејли њуз и други медији.

Захтев за развод поднет је недељу дана након што је глумица ухапшена у једном стриптиз клубу у Охају.

Сторми је ухапшена јер је наводно дозволила муштерији да је додирује на позорници, али је потом ослобођена уз кауцију од 6.000 долара.

Према закону у Охају забрањено је било коме да додирује нагу или полунагу плесачицу уколико није у сродству са њом.

Адвокат Сторми Данијелс је хапшење назвао „намештеним“ и „политички мотивисаним“. Наиме, глумица је у судском спору са Трампом, након што је изјавила да је спавала са њим 2006. године, што он негира.

Глумица каже да јој је плаћено 130.000 долара непосредно пред председничке изборе 2016. године за ћутање о наводној вези са Трампом.

број коментара 9 пошаљи коментар
(уторак, 24. јул 2018, 17:34)
Drveni advokat, [нерегистровани]

specijalist...

za bračna neverstva,povoljno nudim usluge!

(уторак, 24. јул 2018, 16:05)
Advokat Ćata: [нерегистровани]

Sumnjam da je...

neverstvo u pitanju!

(уторак, 24. јул 2018, 15:44)
anonymous [нерегистровани]

ova ne zasluzuje da se o njoj pise....

Nista pametno od nje....
Dno dna....

(уторак, 24. јул 2018, 12:31)
anonymous [нерегистровани]

Stormi

Према закону у Охају забрањено је било коме да додирује нагу или полунагу плесачицу уколико није у сродству са њом. To znaci da je brat u pitanju onda bi bilo dozvoljeno pipanje.

(уторак, 24. јул 2018, 11:35)
anonymous [нерегистровани]

i ne samo druge porodice

a to sto je sam svoju privatnost iznosila na javni uvid tokom svih godina bavljenja javnim razvratom, a razorena privatnost tudjih brakova usled takvog ponasanja. setila se - stvarno se setila?!?! da li postoji neka zena sa nekakavim pozitivnim zivotnim iskustvima, a ne ovo. molim RTS da ima uvidjaja za mladje citaoce. doista ovo nije nesto sto mora ili valja da se zna...

(уторак, 24. јул 2018, 11:29)
anonymous [нерегистровани]

Razvod

Ko kome koliko?

(уторак, 24. јул 2018, 10:31)
anonymous [нерегистровани]

Kuda ide ovaj svet?

Kada kojekakve devojke i zene sumnjivog morala dolaza u fokus interesovanja siroke javnosti. Da li je moguce da zene koje su promenile stotine i stotine pa i hiljade seksualnih partnera imaju takav publicietet?

(уторак, 24. јул 2018, 10:10)
Драган [нерегистровани]

радио

Радио у "сексуалној индустрији", мислите у индустрији разврата?

(уторак, 24. јул 2018, 10:03)
anonymous [нерегистровани]

A porodica Tramp?

"Она љубазно моли за приватност због добробити породице"!
A privatnost druge porodice?