Супруг Сторми Данијелс поднео захтев за развод

Брак Сторми Данијелс, која тврди да је имала сексуалне односе с америчким председником Доналдом Трампом пре 12 година, биће окончан. Супруг америчке глумице поднео је захтев за развод, саопштио је адвокат Данијелсове Мајкл Авенати.

„Моја клијенткиња Сторми Данијелс и њен супруг Глен одлучили су да окончају свој брак. Стормина кћерка остаје њен приоритет број један. Она љубазно моли за приватност због добробити породице“, навео је Авенати на свом налогу на Твитеру.

Сторми Данијелс, чије је право име Стефани Клифорд, удала се за бубњара Глендона Крејна 2015. године, подсећа Ројтерс позивајући се на медије.

Крејн, који је такође радио у сексуалној индустрији под именом Брендон Милер, трећи је супруг Данијелсове, пренели су Њујорк дејли њуз и други медији.

Захтев за развод поднет је недељу дана након што је глумица ухапшена у једном стриптиз клубу у Охају.

Сторми је ухапшена јер је наводно дозволила муштерији да је додирује на позорници, али је потом ослобођена уз кауцију од 6.000 долара.

Према закону у Охају забрањено је било коме да додирује нагу или полунагу плесачицу уколико није у сродству са њом.

Адвокат Сторми Данијелс је хапшење назвао „намештеним“ и „политички мотивисаним“. Наиме, глумица је у судском спору са Трампом, након што је изјавила да је спавала са њим 2006. године, што он негира.

Глумица каже да јој је плаћено 130.000 долара непосредно пред председничке изборе 2016. године за ћутање о наводној вези са Трампом.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво