Хрватска председница бодри „Ватрене“ у Сочију

Колинда Грабар Китаровић, која је допутовала данас у Сочи да бодри хрватску репрезентацију против тима Русије на Светском првенству у фудбалу, утакмицу ће пратити из ВИП ложе са премијером Дмитријем Медведевим.

По доласку у Сочи председница Хрватске састала се са селектором хрватског тима Златком Далићем и пожелела срећу хрватском тиму. Китаровићева је у Сочи допутовала на позив Руске Федерације.

„Као што знате ја сам ту службено, а на утакмици ће бити председник руске владе господин Медведев којем ћу се придружити у ВИП ложи. Неће ми бити лако суздржавати се у оним емотивним тренуцима за које верујем да ће их вечерас бити пуно. Неће бити лако јер ће они у публици вечерас имати 12. играча и очекујем много руских навијача који ће снажно навијати на овом великом стадиону. Верујем у велику, лепу и фер утакмицу и наравно верујем у нашу победу“, рекла је председница уочи меча.

Председница Хрватске подсетила је да је након утакмице са Данском обећала фудбалеру Луки Модрићу да ће вечерас посебно навијати за њега, те да верује да он одиграти, како је навела, сјајну утакмицу.

Колинда Грабар Китаровић је из Загреба на утакмицу отпутовала са навијачима хрватског тима у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, пренели су хрватски медији.

Због строгих правила Фифе, председница Хрватске у ложи неће смети да носи дрес, па ће на себи имати црвено-белу мајицу преко које ће обући црвени сако. На себи ће имати и шал с хрватским националним обележјима.

Пут целе делегације коштаће 40.000 куна, а сви чланови одрекли су се својих дневница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво